Over ons

Immo Goeron is nieuw op de markt. Pieter Goeron, zaakvoerder, beheert reeds sinds tientallen jaren een landmeetkantoor en breidt dit nu uit met een vastgoedkantoor in het hartje van Rotselaar.

Vanaf heden zijn we dus uw partner voor de aankoop, verkoop, huur en verhuur van vastgoed in de gemeentes Tremelo, Rotselaar, Keerbergen, Begijnendijk, Haacht, Aarschot

Of u nu zoekt naar een tweede of een hoofdverblijf, u opteert voor kopen, verkopen, huren of verhuren, of u bent geïnteresseerd in een appartement, winkelpand, loft, studio of een villa, steeds zal er door ons kantoor gezocht worden naar een antwoord dat tegemoet komt aan al uw wensen.

Immo Goeron mag dan nieuw zijn, achter de schermen hebben we reeds een flinke dosis praktijkervaring en kennis binnen de sector. Onze persoonlijke aanpak, de optimale dossierkennis en een gedreven en resultaatgerichte inzet voor ieder dossier zorgen ervoor dat u bij ons in alle vertrouwen op een aangename manier een onroerend goed kan kopen, verkopen, huren of verhuren.

Aarzel niet om te contacteren voor een vrijblijvende schatting. We helpen u heel graag verder.

Over ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x